МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Фондацијата „Никола Јанчев„ донираше комплетен систем за централен довод на кислород до секој кревет во модуларната Ковид болница во склоп на Општа болница со проширена дејност Кавадарци. Системот е поврзана со линии за централен доток на кислород со што се олеснува работата на медицинскиот персонал и безбедноста на здравјето на пациентите. Набавката и монтажата на целокупниот системот за централен довод на кислород е во вредност од 1,5 милион денари, средства обезбедени од фондацијата„Никола Јанче“ и компанијата“Кожувчанка„.

Хуманата мисија на „Кожувчанка„ и Фондацијата „Никола Јанчев„ ја продолжува. Браво !

157040217_4169061013137986_5723091778061928381_n 157286762_4169061536471267_2123571172135139623_n 157939790_4169061046471316_7856021674766681972_n 158256903_1162598454193459_7739105820958821202_n 158367506_1162598344193470_1303749998264383211_n (1) 158582395_1162598400860131_9095641470627282763_n (1)