МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Расте бројот на ученици во СОЗШУ „Ѓорче Петров“ Кавадарци. Таму се направија поголеми реконструкции со цел подобри услови за настава. Деновиве училиштето го посети градоначалникот Митко Јанчев кој констатира дека училиштето е подготвено за старт на новата учебна година и посочи дека иднината е во стручното образованиe.