МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претседателот на регионалното здружение „Тиквешки лозаро овоштари“ Дано Јошев, денеска имаше средба со градоначалникот на општина Кавадарци Митко Јанчев.

Тој го информирал дека многу винарски визби и откупни пунктови не ја почитуваат договорената цена, 13 денари за вранец и 11 за смедеревка. На прес конференција тие упатија апел да се почитува договорената цена.