МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

СТАРОНОВИОТ ГРДОНАЧАЛНИК ЈАНЧЕВ ИМАШЕ СРЕДБА СО СОВЕТНИЦИ И КАНДИДАТИТЕ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2021.

На средбата советниците, кои ке седнат во Советиот и сите носители на советнички групи кои не беа избрани од граѓаните,староновиот градоначалник во речиси двочасовниоит разговор , кој помина во цивилизирана атмосфера со заедничко предлагање и подвлекување на дел од програмските проекти .Во та смиса Јанчев изрази позитивна желба дел од нив да ги вгради во програмата за реализација во наредниот опериод со тоа што истите би биле инкорпорирани за реализција.Притоа Јанчев ги запознал присуитните со насоките за развој на градот наредните 4-5 години.

По средбата изјави добивме од градоначалнакот Митко Јанчев и носителот на советничката листа на ВМРО-ДМНЕ Д-р Стојанчо Рамов кој најверојатни ќе биде предложен за претседател на Советрт на Општина Кавадарци.

246597790_849151529105906_2821733978708653016_n 246602385_872254673422063_854721722213031159_n (1)