МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ПО ДВАТА ПОЖАРИ ВО СЕЛО ВОЗАРЦИ ДЕНЕСКА ОПОЖАРЕНИТЕ СЕМЕЈСТВАТА ГИ ПОСЕТИ ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧАЛНИКОТ Д-Р ТОНИ НЕШКОВСКИ.СО НЕГО БЕШЕ И КОМАНДИРОИТ НА ППТЕ КАВАДАРЦИ АЛЕКСАНДАР ЧАДАМОВ.

Д-Р НЕШКОВСКИ ЈА ПРЕНЕСЕ ПОРАКАТА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МИТКО ЈАНЧЕВ ЗА ПОМОШТА КОЈА ОПШТИНАТА Е СПРЕМНА ДА ИМ ЈА ПРУЖИ НА ОВИЕ ДВЕ СЕМЕЈСТВА .

270316847_664654071570649_6088373970184808371_n 270726194_5098606020172989_2559132094051863982_n