МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 18/19.07.2020 во времето од 19,00 до 01,00 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи на мотори кои организираат “диви трки“ на подрачјето на Скопје. Притоа санкционирани се 7 возачи на мотори кај кои се констатирани низа прекршоци. „- се наведува во Билтенот на МВР.