МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На фотографијата е прикажана чаршијата во Кавадарци со црквинската улица. фотографијата е снимена во 1914 год. за потребите на студијата Тиквеш и Раец од д-р Воислав Радовановиќ.

Од фототеката на Музеј-галерија

избор Петре Камчевски

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)