МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Министерот за привлекување странски инвестиции во Владата на Република Македонија Џери Наумоф престојуваше во работна посета на Општи...

Фолклористите од КУД "Ацо Ѓорчев" од Неготино се вратија од петдневната турнеја во Бугарија ,за ова информираше денеска директорката на ...

Денеска во сите училишта во општина Неготино започна новата учебна година Токму на почетокот од негово лично име и од име на локалната с...

152 деца од Неготино и Демир Капија беа на бесплатен одмор во детското одморалиште “Мајски цвет” во Струга

Одморот на децата е ...

„Со уметноста и занаетот против пороците на 21 век“

Овој проект во наредниот период ќе спроведуваат копаничарите од Неготино,...

Најмладиот планинар од Македонија освои пет врва во Словенија

Ване Бошев кои има само 7,5 години од Неготино продолжува да освојува...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)