МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Изложбата на Ивана Орешкова е закажана во Центарот за култура во вторник на 24 јули во 12 часот

Во вторник 24 јули напладне во 12 часот во Центарит за култура во Неготино пред пошироката јавност на овиј град, ке биде презентирано ликовното твирештво на Ивана Орешкова . Таа со ликовната уметност се бави од мала возраст, а нејзината дарба ке се обиде да ја потврди на Ликовната академија, каде планира да се школува наредниот период.

Таа не копира, црта инспирирана од нејзината имагинарност.Тоа е т.н. пасивно цртање.

На овој налин Орешкова ги повикува сите љубители на уметноста да ја посетат нејзината изложба во Центарот за Култура Неготино.

37260423_1762619523786625_6720870442321575936_n.jpg

37243074_1762619113786666_995858639400992768_n.jpg

372801111111111111111091.jpg

37236290_1762619183786659_5066044187695120384_n.jpg