МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Камче Бошевски од Росоман е производител на повеке видови овошни дрвца.За нив гарантира и обезбедува потребна документација.

Иако kaj нас да се најде квалитетен посадочен материјал за овошни видови,сепак кај земјоделците често се јавува двоумење кои садници да ги изберат, дали е тие се чисти-незаразени, има ли гаранција за тоа што ке се купи, зашто се трошат големи парични средства за материјалнот и се што е потребно за подигање на плантажа или помала површина овоштарник.

Камче Бошевски од Росоман решил да се посвети на производството на здрав посадочен материјал за повеке овошни видови кои успеваат на ова подрачје.Овој март Камче го забележавме на Градскиот зелен пазар во Кавадрци каде сам го продаваше своето производство, истовремено со совети им помагаше на заинтресираните како да садат плодни овошни дрвца.

(Видео прилог)