МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Започнаа да се изведуваат градежните работи за поставување на автобуски постојки на територијата на општина Росоман.Планирано е да се постават 5 автобуски постојки од кои 3 во Росоман , 1во ссело Сирково и 1 во село Манастирец. Проектот е соработка на општина Росоман со компанијата DRÄXLMAIER.

40591375_2124058180946597_4578040838063390720_n.jpg