МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РОСОМАН СО НЕГАТИВЕН ТЕСТ

Градоначалникот на Општина Росоман, Бранко Јанев, иако бил со фудбалерите и управата на ФК Росоман 83-има негативен тест на коронавирус, и немал непосредни контакти со фудбалерот кој од соопштението вчера дознаваме дека имал позитувен наод.

Затоа за него не е одредена самоизолација, како кај останатите фудбалери.Ова тој ни го соопшти утринава на Регионалната ТВ куќа, со намера да ги демантира спротивините шпекулации .

м.д.

1111-jpg