МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

КОГА КЕ СЕ ОДИГРА СРЕДБАТА ОД ВТОРАТА ЛИГА ИСТОК ПОМЕЃУ КИТ-ГО И ПОБЕДА ?

Поради пандемијата во прекин се фудбалските и ракометните лиги во државата. Па во отсуство на спорт и спортски информации од овие спортови можеме само да шетаме по официјалните сајтови на федерациите да видиме има ли нешто ново. Но ако ситните грешки на оние кои ги уредуваат сајтовите или пишат текстови се би рекле дозволени кога има голем број на настани и информации, во една ваква ситуација кога новинарите пишуваат дали има или нема заболени од ковид во екипите превидите се недозволиви.

Сосем случајно вртејки по официјалниот сајт на ФФМ денес очи ке ви боде еден датум. Имено според официјалниот сајт на ФФМ средбата од втората лига исток помеѓу „Кит Го“ од Пехчево и „Победа“ од Прилеп треба да се одигра на 31.12.2050 ?????????? Демек „СРЕЌНА НОВА 2051“.

м.в.

123699699_733105887637563_687232636880514870_n