МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Општина Демир Капија се најавува интензивирање на вложувањата во комуналната свера.Се работи за неколку капитални објекти кои значително ке ги изменат животот во населбата на подобро.Познато е дека се отпочнати активности на изградба на обиколница а ке се гради и нов плоштад во Демир Капија и нов мост.Ке се продолжи со асфалтирање на улици,а ке се реновира и Домот на културата.

Меѓу другото започната е реализација на изградбата на водоводот во село Клисура,замена на уличното осветлување со лед светилки и уште многу други капитални проекти.