МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Советот на општина Демир Капија на ден 25.08.2020 година донесе одлука за неорганизрање на Демиркапискиот панаѓур 2020 година, кој традиционално се одржува на 27-28 август по повод празникот Голема Богородица. Се извинуваме на сите доколку планиравте да го поминете претстојниот викенд со нас, но здравјето е најважно и приоритет за сите, па да се придружуваме до мерките и препораките издадени од надлежните институции. Угостителските објекти и правни лица се задолжуваат да ги превземат сите потребни мерки за заштита и превенција од КОВИД 19 согласно препораките од надлежните институции. Останете ни во добро здравје и се гледаме наредната година. ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО!„

- се наведува во обраќањето од Градоначалникот на Демир Капија ,Лазар Петров ,до јавноста.