МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На претстојните локални избори партијата ВМРО ДМНПЕ за градоначалник на Демир Капија по петти пат го кандидира Трајче Димитриев.

Тој досега во четири мандати ја обавуваше највисоката функција во општина Демир Капија. Преку извршување на поголем број проекти тој успева да ја реализира својата визија за Демир Капија како убаво место за живеење и работа.