МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Средства во висина од 6.930.492,00 денари и се доделени на Општина Демир Капија од страна на Бирото за Регионален Развој за изградба на атмосферска канализација и реконструкција на улица бр.3 во Општина Демир Капија. Реконструкцијата на оваа улица во должина од 250 метри и ширина од 6 метри ќе ја подобри сообраќајната врска помеѓу левиот и десниот брег од река Бошавица и истовремено ќе придонесе поинтензиен сообраќај во овој дел од патната мрежа. од страна на Бирото за Регионален Развој за изградба на атмосферска канализација и реконструкција на улица бр.3 во Општина Демир Капија.

Реконструкцијата на оваа улица во должина од 250 метри и ширина од 6 метри ќе ја подобри сообраќајната врска помеѓу левиот и десниот брег од реката Бошавица и истовремено ќе придонесе поинтензиен сообраќај во овој дел од патната мрежа.

П.П.

202474560_3047108662187525_4057480192834832494_n