МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Овој датум, 7-ми Ноември, за Демир Капија и нејзините жители е симбол на слободата и на победата, која нашите предци ја извојувале во далечната 1944. По тој повод како и секоја година, се собравме за да им оддадеме почит и благодарност на паднатите борци што го дале својот живот за нашата слобода. Нека ни е честит и вековит овој празник. Да живее слободна Демир Капија