МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во тек е извршување на работите за финализирање на проектот „Реконструкција и надградба на Домот на култура „Мирка Гинова“ Демир Капија“. Со комплетирањето на овој објект, кој постои од 1945 година, ќе се подобрат условите за негово функционирање, како за Домот со целосно рекоструираната сала, така и за Општина Демир Капија која наскоро ќе им биде лесно достапна на граѓаните на новата локација во центарот на градот. 277554950_10223801365716335_6888112638154063760_n 277579129_10223801365356326_2995859329764204729_n