МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот и Локалната самоуправа на Демир капија заедно со Фондацијата ,,Тиквешки вински пат,, организираат серија тренинзи и обуки за вински туризам во склоп на проектот Тера вино а со цел зајакнување на човечките ресурси за развој на овој вид на алтернативен туризам. Првиот тренинг ќе се одвиав денеска 11.11.2021 и утре 12.11.2021.

251013667_4841870085824265_2191421804638625356_n