МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пошумување на Градски парк-Кавадарци 1956 година

Сегашните дрвa во Градскиот парк„ Љупчо Шкартов„ се садени сукцесивно а најголем број 1956 година.Тогаш е спроведена акција за пошумување на Градскиот парк во Кавадарци . Во позадина, можете да забележите, салата на ДТВ Партизан е во фаза на градба.

Фототека на Музеј Галерија