МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На факултетите во Кавадарци годинава ке се запишат околу 100 студенти

Ова денеска на прес конференција го нагласи Доц. д-р Кирил Барбареев проректор за развој, инвестиции и одржување на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип.Нема никаква причина за сомневање околу нормалното одвивање на наставата.Наставниот центар во Кавадарци останува да ги извршува нормалните форми на функционирање а тоа е одвивање на наставата на факултетите кои работат во Кавадарци.Досега од овој град на Универзитетот од Штип студирале над 1.200 средношколци и граѓани.