МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Карневалската поворка ја предводи Градскиот оркестар при музичкото училиште “Лазо Мицев-Рале“.

Покрај нив во неа освен класичните поставки имаше и улични забавувачи. Сите овие фотографии се дел од изложбата за Тиквешките гроздобери 1964-2016 г., што ќе биде отворена на 8.09.(петок) 2017 г. во 12 часот во Музеј-галерија Кавадарци.