МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денививе на средба со жителте на МЗ ,,Марена,, градоначалникот Митко Јанчев, разговараше за досега постигнатото и што се очекува да се гради во село Марена со програмата која веќе се изготвува.