МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Mладиот уметник Пане Хаџи Васиев денеска ни испрати фотка од новиот циклус на уметнички истражувања со кои тој открива каде би можело да се движи неговото уметничко истражување .Овојпат тој истражува со талог од кафе.Симболично овој циклус слики го нарекува: „Со кафе до големо финале„