МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Кавадаречките основни училишта во учебната 2016/2017 се запишаа нови 350 првачиња, што е повеќе од лани.

Сите образовни институции се наоѓаат во добра кондиција во поглед на инфраструктурата и условите за настава.

За прилогот и повеќе информации посетете го следниот линк: https://youtu.be/q6eijBxDVQo