МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Лебот и другите произвди од брашно 1936 година :Тогаш не знаеле за адитиви-

Фурната на Ило Анѓушев-Ѕуната во 1936 година. Пред фурната со франџоли леб во рацете стојат: Ацо Тентов-Броз, Коле Гечев и Стојан Белевски. Освен леб во фурната се печеле и ѓевреци, серенатки, а за потребите на грѓаните се печел и домашен леб и погачи.Замислете наутро кога ке купите серенатка или леб препечен...мирисот на фурна цел ден го чувствувате.А сега...2018 та..