МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во Домот на култура “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци со два настани ќе биде отворена традиционалната манифестација “Кавадаречка културна есен 2018“.

Според програмата предвидено е во 19.30 часот - Отворање изложба со дела од “Меѓународна радовишка ликовна колонија 2018“ (Галерија при Дом на култура).20.00 часот - Блуз концерт со "Igi Man Trio" во состав: Игор Станоевски Игимен, гитара/вокал; Петре Ангелов Фиш, бас/вокал; Горан Митрев, тапани; Гостин - Рената Симоновска, вокал.