МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Ова е фотос на Бранко Ивановски од Тиквешкиот гроздобер во 1970 година. На фотографијата е сегмент од мото-трката која редовно се одржуваше на Тиквешкиот гроздобер и се бодуваше за првенството на Југославија во мото-трки. Неколку илјади граѓани на Кавадарци и гости ја следат трката.

П.Камчевски