МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Две фотографии за две страни на градот. Центарот и пределот кон реката и Градскиот парк „Љупчо Шкартов„. Центарот полн автомобили, Плоштадот се реконструира, а со погледнот кон Паркот сеуште можеме да го видиме духот на старо Кавадарци, дел од високакатниците, и најомиленото место на граѓаните Градскиот парк, кој тешко се одбранува од урбанизирањето.Ноември 2018 година...

000000000000000000000002.jpg