МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Се известуваат жителите на Општина Кавадарци дека вечерва со почеток од 21 часот ќе се врши обележување на паркинг места на ул."Браќа Џунови" до спој со ул. "Браќа Хаџи-Тефови". За поефикасно и побрзо работење се молат сопствениците на возила кои паркираат на овие улици да ги отстранат истите во посочениот период„- се вели вели известстувањето од ЈП КОМУНАЛЕЦ„.

image-0-02-04-1dffb87f3a2c23fbaa97ce06275e64421eb2659337f31df8a1362ef38349b364-V.jpg

.jpg