МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Тој имал здравствени проблеми и отежнато се движел. Локалната полиција започнала потрага по него. Полицијата трага по шеесет и седумгодишниот А.П. од Кавадарци.

Неговата снаа вчера пријавила во полиција дека тој излегол од дома и не се вратил. Тој имал здравствени проблеми и отежнато се движел. Локалната полиција започнала потрага по него.