МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претседателот на Здужението на Лозаро-овоштари од Кавадарци -Златан Стојчев на прес конференција, денеска најави продолжување на битката за подобри цени на грозјето, прогласување на елеменатрна непогода од суша, и подобри субвенции.Протестите за подбри цени на грозјето , ако не се измени состојбата, рече Стојчев , ке резултураат со блокада на патиштата.