МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Кавадарци пристигна специјализираното возило за отстранување на непрописно паркираните возила кое ќе биде во сопственост на новоформираното Јавно претпријатие за паркинзи при Општина Кавадарци.

Со ова се оформува проектот за Зонско паркирање што опфаќа регулација на паркирањето во градот. Според проектот кој официјално ќе биде промовиран деновиве граѓаните ќе мораат да ги почитуваат прописите и правилата за паркирање на главните улици во Кавадарци.Официјалната промоција на проектот „Зонско паркирање“ и пајак службата ќе се случи деновиве.

53243835_2369717579918956_2493428862667456512_n.jpg53136670_2369717586585622_4489120566766206976_n.jpg