МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Кавадарци бројот на лица кои се наоѓаат во самоизлолација изнесува 41 .Да потсетиме вчера ова бројка изнесуваше 37 лица . 12 од нив се со Решение а со изјава за самоизолација се 29 лица. Полицијата врши контроли кај овие лица .Засега нема забележано непочитување на мерките.