МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Општина Кавадарци со несмалено темпо продолжува со подобрување на состојбата на полските патишта кои жителите на Кавадарци и селата ги користат за да дојдат до своите ниви.Имаме нова информација од атарот на село дреново, каде механизација работеше на санирање на полски патишта во ова кавадаречко село.

м.д.

103965804_2754192424804801_1100727610223994560_n