МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци започна со реализација проектот за реконструкција на ул.Народна младина. Во првата фаза ќе се изврши гребење на стариот асфалт и поставување на рабници. Во наредна фаза ќе се изврши и асфалтирање на улицата и поплочување на тротоари. Овој проект опфаќа асфалтирање на ул.Егејска, ул.Бел Камен, ул.Индустриска и ул.Народна младина. Проектот е со вредност од 11 244 194 денари и целосно ќе се реализира до крајот на овој месец.

107847384_2780334205523956_95922587918427708_o (1)