МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО НА НАСТАВА ИЛИ ON LINE СЛЕДЕЊЕ НА НАСТАВА ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

На седницата, со која претседаваше Ристо Сакалиев, на која видно внимание и беше посветена на новата учебна година и стартот на наставата, се говореше за различна проблематика од делокругот на работата на ова Општинско законодавно тело.

Советот , по препорака на комисијата на ова тело, предложи годинашнава награда 7 септември- да ја добијат ИГМ-ТРЕЈД-преставувана од сопственикот Илија Гечев, Комерцијална Банка- претставувана претседателот на УО Хари Костов и ЈЗУ Општа Болница со проширена надлежност Кавадарци.

Со оглед на важноста , РТК ,ви го предава искажувањето на градоначалникот Митко Јанчев кој говореше за предноста на физичкото следење на наставата, потребата од оn line настава, барањата и потребите и можностите во Општинава. ЗА ова теме дискутираа и советниците: Ташо Радњански, Душица Крстиќ, Никола Трендафилов, и Божанка Минова .

118343133_308997437211359_5587282670058853040_n 118286456_307920063620682_3288217349966078068_n 117950449_233551211226354_6149785470613738743_n 118288037_305183990577319_1383161925640880276_n 118352065_2650678005170741_5176836021187985347_n 118402340_3067323030062778_9012800830573533035_n