МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина„ годинава ке се спроведе во среда на 30 ноември- 2016 година објавува Министерството за труд и социјална политика.Овој ден се прогласува за неработен ден.

Неработниот ден важи за сите освен за вработените во здравствените институции.На денот на акцијата градинките да бидат со вообичаено работно време. Датумот за одработување дополнително ќе биде определен.