МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Од денеска започна реконструкција на патот Дреново - Кавадарци. Ќе се постави нов слој на асфлат. Градоначалникот Јанчев нагласува дека и ова е мошне значаен проект за патната инфраструктура во Општината.