МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во посета на Основен суд Кавадарци беа амбасадорката на САД, Кејт Брнз, гувернерката на Вермонд и генерал полковник од НАТО. Како што информира претседателот на кавадаречкиот суд, д-р Лазар Нанев целта на посетата била високите гости да се запознаат со работењето на судот и процесот на дигитализација, односно модернизација на судскиот систем во земјава.