МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во обраќањето до граѓаните а пред се лозарите, пратеникот Бетијане Китев го потврди вчерашното измирување на 77 милиони денари, пари за предадено гразје ,на лозарите од 2015/ 2016 година во две винарии.