МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Оперативата на градежната фирма Градба Промет денесka започна со асфалтирање на ул.Блажо Алексов. Асфалтирањето се врши во два слоја на површина од 3900 метри квадратни. Претходно, согласно истиот проект беа поплочени и тротоарите на истата улица со површина од 2150 метри квадратни. Финансиската вредност на овој проект е 9 милиони денари.

235117397_3098000257090681_7507496838269469705_n 235433179_3098000440423996_4667294081549231864_n 235678095_3098000370424003_6580475345712905378_n