МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

1.-Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите вчера имаше средба со жителите на ул.Шишка. На средбата се разговараше за најавената целосна реконструкција на ул.Шишка.

2.-Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите вчера беа на терен на ул.Младост и на ул.Галишка поради пробивање на Западен булевар како и на други локации каде во тек се градежни активности.

Кабинет на градоначалник на Општина Кавадарци

67348310_2461016947455685_3514894676907786240_n.jpg67424849_2460988694125177_8391205798084083712_n.jpg