МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За потребите на ФК Сопот во тек е изградба на соблекувални. Градоначалникот Митко Јанчев , деновиве го посети Сопот и притоа истакна дека Општината Кавадарци изминатиот период го помага спортот и во селата .

Untitled