МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во новиот совет ке има 5 советника од редовите на ВМРО ДПМНЕ и 4 од СДСМ

Денеска е извршено примопредавање и потпишан записник со што КИРЕ НАЦКОВ ја презеде функциојата градоначалник.

248976412_4428536260572416_4799305995998016999_n 248985475_306030161033052_597361701404346460_n

М.В.