МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Гимназијата „Добри Дасаклов„ беше одбележан патрониот празник на училиштето.За годишнината (139 години)од раѓањето на големиот тиквешки војвода Добри Даскалов и постигнувањата на учениците и вработените во ова образовна установа, говореше директорката Јасмина Чулева .Инаку цвеќиња на бистата на војводата положија претставници на Гимнназијата , локалната самоуправа , Советот на чело со претседателот Д-р Стојанчо Рамов,ученици, и наставници.

Беа доделени признанија за освоени значајни места и награди на натпревари .

Се одржа и класното првенство во мaл фудбал.

1 33 22 44 66