МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска се асфалтира ул. „Зелен пазар“, со површина од 1200 м/2. За првпат куќите и објектите кои се лоцирани на ова улица, ќе добијат пристап со нивните возила, а сообраќајницата ќе биде двонасочна заради влез и излез на паркингот на пазарот. Срга со ов а сообраќајница ќе постои и кружно движење на сообраќај со ул. „Цано Поп Ристов“, „Зелен пазар“ и „7-ми Септември“, со што движењето во градот нема да биде отежнато како што беше досега. Со асфалтирањето на оваа ,,Зелен Пазар,, и монтирањето на тезгите, пазарот би бил пуштен во употреба за неполн месец - информираат од локалната самоуправа.ж 274589401_356396626470033_3262739929703747023_n