МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Според информации од Локалната самоуправа Кавадарци целосно е завршено детското игралиште на Булевар ,,Никола Минчев’’ .На истото беше поставена гумена подлога, монтирани се нови и репарирани стари детски реквизити, нова урбана опрема и заштитни огради.Изведувач на работите е Градежната оператива на „ Градба Промет“.

322938465_1425951264877520_2808424310876995569_n (1) 323005718_1377611529733612_588901523381084225_n