МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Денеска ОК на ВМРО ДПМНЕ Кавадрци одржа ПРЕС конференција посветена на актуелните проблеми во земјоделието. -Јаким Зимоски-претседател на Комиисја за земјоделие на ОК на ВМРО -ДПМНЕ Кавадарци